Udendørs malerbehandling

Skal træværket behandles udvendigt på boligen? Er det tidligere malet eller er det en ny behandling?

Vi udfører udendørs malerbehandling i form af:

Udendørs malerbehandling på en ejendom er en fantastisk måde at give din ejendom et personligt udseende. Når du maler udendørs, skal du bruge maling, der er beregnet til udendørs brug, da det vil holde sig pænt i lang tid.

Der er mange forskellige typer af maling, der er egnet til udendørs maleri, så det kan være svært at vide, hvilken man skal vælge. En god ide er at tage et kig på de forskellige muligheder og finde den maling, der passer bedst til din stil og dine behov.

Det kan vi assistere med, vi har flere års erfaring med maling der holder og længere tid. Som bidrager til ejendomslevetid. Vi rådgiver også ifht. hvilke typer af farver og maling, der særligt kan være med til at give din grund et unikt kendetegn.

  • Udvendigt træværk
  • Udvendige træværksfacader
  • Facade
  • Hegn

Ved udendørs malerbehandling er det vigtigt at have kendskab til bundarbejdet. At vurdere visuelt om at der kan behandles på nuværende underlag mm. Alt dette skal gøres for at opnå et godt og bæredygtigt slutprodukt.

Vores tekniske rådgivere bistår også med en besigtigelse for at sørge for at de korrekte produkter bliver benyttet efter hvilket underlag der skal behandles på.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Kom et skridt nærmere dit malerprojekt.

Vores specialister står klar til at konsultere, diskutere information og udarbejde en beregning på din anmodning.

FÅ ET TILBUD